Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας το «Ναυτικό Σαλόνι 2016».

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της EVAL είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τα προϊόντα που παράγει αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά όπως μεταξύ άλλων τους εξωλέμβιους κινητήρες Parsun, τα φουσκωτά σκάφη Neptune, τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες Neraus,  τα υδραυλικά τιμόνια Mavi Mare, τις προπέλες Turning Point, τα νέα προϊόντα Νανοτεχνολογίας, τα έξυπνα flaps SMART TABS, τις επισκευαστικές μεμβράνες υφασμάτων και λοιπών υλικών της TWO-M, τα μπαλόνια POLYFORM, τους θερμοσίφωνες ATI, τις κεραίες SCOUT και τα όργανα KUS.

Επιπλέον, η εταιρεία είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη δυναμική εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει την πώληση των προϊόντων της σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε περισσότερες από 50 χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα, η συμμετοχή της EVALσυνδυάστηκε με την υλοποίηση διαγωνισμού με έπαθλο ένα ΚΑΓΙΑΚ, δίνοντας τη δυνατότητα στον τυχερό νικητή να ανακαλύψει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και εμπειρίες στη θάλασσα.

 

Για την εταιρεία

Η εταιρεία EVAL - Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Άνω Λιόσια όπου στο εργοστάσιό της παράγεται μια μεγάλη γκάμα σωστικών μέσων και ναυτιλιακών ειδών. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας έχοντας πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί η εταιρεία, σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ξεπερνούν τους 6.000 κωδικούς, πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών και διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εμιράτα, χώρες της Ασίας, Ρωσία, Βαλτική, Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Καναδά.

Φωτογραφίες