ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ EVAL ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Η εταιρεία EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα του νέου της Υποκαταστήματος στην Παραλιακή Ζώνη της Αθήνας στον Άλιμο και έναντι της ομώνυμης μαρίνας (Λ Ποσειδώνος 18 & Κορυτσάς).

Το νέο υποκατάστημα της EVAL αποτελεί έναν ευρύχωρο και πολυτελή χώρο μέσα στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει και να επιλέξει από μία τεράστια γκάμα προϊόντων σε σωστικά είδη, εξοπλισμό σκαφών όπως για παράδειγμα σχοινιά ιστιοπλοΐας και αγκυροβολίας, άγκυρες, ηλεκτρικούς εργάτες, υδραυλικά τιμόνια, προπέλες, μπαλόνια, όργανα ναυσιπλοΐας, κονσόλες αλλά και πάρα πολλά άλλα. Επιπροσθέτως σε ένα ξεχωριστό χώρο εντός του καταστήματος βρίσκεται η έκθεση με τα Φουσκωτά σκάφη Neptune, τις εξωλέμβιες μηχανές Parsun αλλά και τα μοναδικά κανό - καγιάκ της EVAL. Οι επισκέπτες αυτού του πραγματικά πανέμορφου χώρου θα εξυπηρετούνται από τα έμπειρα στελέχη της EVAL τα οποία με την πολυετή τους εμπειρία στον χώρο της θάλασσας θα είναι σε θέση να δώσουν την κάθε αναγκαία πληροφορία στον πελάτη ο οποίος θα μπορεί να καλύψει όλες  του τις ανάγκες αλλά και επιθυμίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος το κατάστημα διαθέτει ευρύχωρο Parking το οποίο θα διευκολύνει εξαιρετικά όσους θα το επισκέπτονται με το αυτοκίνητό τους.   

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το νέο μας κατάστημα, να σας γνωρίσουμε από κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα μας εμπιστευτείτε την αγάπη και το μεράκι σας για την θάλασσα όπως  μας εμπιστεύεστε εδώ και 40 συναπτά έτη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας νέου υποκαταστήματος:

Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 18 & Κορυτσάς (Έναντι μαρίνας Αλίμου)

Τηλ. 210-9802888

Email: alimos@eval.gr

www.eval.gr

Φωτογραφίες